Proefles volgen of lid worden?

JEUGD (TOT EN MET 17 JAAR)
Voordat je lid wordt, kun je 3x gratis meetrainen tijdens één van de trainingsavonden. Om je hiervoor aan te melden: klik hier of bel met 0320-795377 (bij geen gehoor voicemail inspreken).
Bij de jeugd hebben we meerdere trainingsgroepen. Deze groepen verschillen qua niveau. De jeugdtrainer zal je verder helpen om de goede trainingstijd te selecteren. Je mag dan 3x vrijblijvend meetrainen en als je het leuk vindt, kun je lid worden.
SENIOREN (VANAF 18 JAAR)
Ook volwassenen (dames en heren) zijn van harte welkom bij LTTC. U kunt 3x  meespelen op de maandag- of dinsdagavonden. In de zaal kunt u kennismaken met de aanwezige leden en met hen een potje tafeltennis spelen. Veelal is er ook een bestuurslid aanwezig, die u kan informeren over de club. U kunt 3x vrijblijvend meetrainen en als het bevalt, kunt u lid worden middels een inschrijfformulier. U kunt zich vooraf aanmelden: klik hier of bel met Dennis op 06-38509611.

 

BENODIGDHEDEN
Een t-shirt, short, zaalschoenen en eventueel een batje. Batjes en balletjes zijn in de zaal aanwezig. Er zijn clubshirts te koop bij de vereniging maar deze zijn pas verplicht als je competitie gaat spelen.

 

CONTRIBUTIE
Het lidmaatschap bij LTTC brengt de volgende kosten met zich mee:
Senioren
Bondscontributie: € 16,50 per jaar
Clubcontributie: € 42,50 per kwartaal
Competitietoeslag: € 21,00 per half jaar
Junioren
Bondscontributie: € 16.50 per jaar
Clubcontributie: € 30,00 per kwartaal
Competitietoeslag: € 14,00 per half jaar